TUFF! Blir världen bättre?

Global samhällsutveckling – blir världen bättre?

Staffan-Landin cropped

Staffan Landin är journalisten och samhällsvetaren som har ett brinnande intresse för den globala samhällsutvecklingen. Han har arbetat på FN med utvecklingsprogrammet UNDP och på stiftelsen Gapminder i samarbete med professor Hans Rosling.

 

Staffans förhoppning med hans föreläsningar är att deltagarna ska få upp ögonen på något de inte trodde, ville tro, eller bara inte ens kände till. Utvecklingsområdet är fullt av spännande fakta som helt enkelt bara passerar vår del av världen utan anmärkning.

 

Det är viktigt att vår bild av världen stämmer någorlunda överens med sanningen. Hur ser egentligen utvecklingen ut på global nivå, går det åt rätt eller fel håll?

 

Passa på att uppdatera dig inom ett högst aktuellt ämne, där din förståelse för omvärlden kan hjälpa ditt företag att kunna verka och utvecklas tillsammans med den.

 

14:00 – 14:30   Inledning och utdelning av E-Max stipendier.

14:30 – 15:00   Fika
15:00 – 16:30   Staffan Landin

 

Glöm inte att ange eventuella matallergier.

Sista anmälningsdag 29 maj.

Nyhet

Passa på att nätverka med intressanta personer ur Linköpings näringsliv och ta del av information från Nulink som berättar om aktualiteter och näringslivsutveckling i Linköping.

 

Välkommen att anmäla dig!Datum: 01/06/2017
Plats: Sky Hotel Apartments, Tornbyvägen 1
Kostnad: 0:-
Tidpunkt: Kl. 14:00 - 16:30

Kvarvarande platser: 0

Evenemanget är tyvärr fullbokat.
Kontakta oss för mer information.