Företagarskolan Linköping

Utveckla ditt företag med mer kompetens inom marknad, försäljning och ekonomi.

Sök till höstterminen 2017 nu! Start 19 september.

Företagarskolan Linköping bygger på visionen om konkret och direkt tillämpning av kunskaper i företagets dagliga verksamhet. Utbildningen är därför uppbyggd utifrån tre ämnesblock som du känner igen från din egen verksamhet. Efter varje föreläsningstillfälle ska du kunna gå hem och tillämpa det som du lärt dig i ditt eget arbete.

Lärarna som arbetar med Företagarskolan har alla egen erfarenhet av att driva företag, både som egna företagare eller som anställda. Man vet med andra ord att tid är en bristvara. Därför försöker man vara konkreta och direkta så att du snabbt ska känna att du har användning för det du lär dig.

 

I Företagarskolan innebär detta att du hela tiden arbetar med din verksamhet/idé och hur den framgångsrikt ska utvecklas. För att förenkla processen för dig som vill utveckla ditt företag så samarbetar Linköpings kommun, NyföretagarCentrum, Vreta Kluster, ALMI Företagspartner, LEAD och Science Park Mjärdevi. Målet är att hitta den bästa vägen för ditt företag efter utbildningens slut.

 

Företagarskolan går två gånger per år, en med start i februari och en i augusti/september.

 

Utbildningarna ingår i den kommunala vuxenutbildningen i Linköping via Kunskapstorget. Detta innebär att den är kostnadsfri under förutsättning att du fyllt 20 år och är skriven i Linköpings kommun.

 

Läs mer på Företagarskolans hemsida

 

För mer information

Kontakta Malin Grahn på telefon 013-33 66 12, eller malin.grahn(at)nulink.se