Så kan Microsoft Dynamics 365 hjälpa dig

Är det något som AI-teknik och molntjänster har givit företagare så är det automatiserade processer. De många och själsdödande rutiner som företag för bara några år sedan krävde flera anställda att utföra går i dag i viss mån att automatisera och förenkla. Investera i ett smart affärssystem och låt dina anställda fokusera på det som verkligen spelar roll.

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central får du ett affärssystem som låter ditt nystartade företag växa i sin egen takt. Gå in på https://navipro.se/losningar/affarssystem-microsoft-dynamics-365-business-central/ och läs hur affärssystem kan hjälpa just dig. Den kanske största fördelen med detta är att du inte behöver byta affärssystem när ditt företag växer. Du använder de tjänster du vill, bygger på allteftersom efterfrågan förändras och får samtidigt bättre incitament till utbildning åt dina anställda.

Utnyttja AI-teknik som faktiskt bidrar

AI-teknik har länge varit en kul grej. Du ber AI:n att måla en bild och får något skumt tillbaka som på något sätt relaterar till instruktionerna du angav. Vi har också länge kunnat chatta med AI-kompisar, och till och med kunnat ha romantiska relationer med AI.

Verklig AI-utveckling som hjälper företag har det dock inte varit lika mycket skriverier om. Men faktum är att AI genom affärssystem kan underlätta något enormt för företag. I en artikel av Computer Sweden citeras Charles Lamanna, chef för Microsofts företagsappar och plattformar:

”Enligt vår senaste undersökning om företagstrender vill nästan nio av tio anställda använda AI för att minska repetitiva arbetsuppgifter i sina jobb” skriver han i ett blogginlägg.

Att denna funktion nu implementerats i Microsoft Dynamics 365 Business Central, är förhoppningsvis bara början på hur AI på riktigt kan underlätta företags beslutsfattande och processhantering.