Skaffa bokföringsapp

Det är roligt att driva företag, men det kräver att du har koll på bokföring och redovisning. Som företagare är det smart att skaffa en bokföringsapp som på ett smidigt och enkelt sätt samlar all data och hjälper dig med redovisningen. Du behöver bara ta kort på kvitton och fakturor, så kommer de omgående in i appen.

De flesta företagare tycker att just bokföringen är bland det jobbigaste och tråkigaste med att driva företag. Det är viktigt att du följer alla regler och inte får problem med Skatteverket. Du vill definitivt undvika bokföringsbrott. Därför är det smart att använda en app som Inbooks där du kan lägga in kvitton, fakturor och andra företagshändelser på. Du kan både använda appen i din dator och i mobilen. Programmet räknar omgående ut momsen och ser till att siffrorna hamnar på rätt ställe. Appen passar dig som driver enskild firma. Testa gratis i 30 dagar, sedan kostar den endast 139 kronor månaden. Gå in på Inbooks och skaffa deras smarta bokföring app redan idag.

Gör bokföringen i appen

Det är jobbigt att behöva ha koll på alla fakturor och kvitton. Papper som ligger i plånboken, i posten och i mejlkorgen. Istället för att använda pärmar eller skapa ett eget program i Excel, så är det absolut lättaste att använda en app. Du har allt på ett ställe och siffrorna hamnar rätt redan från början. Det är också väldigt skönt att omgående se vad momsen blir. Du behöver inte ta fram miniräknare, utan appen räknar ut allting åt dig. Det blir också väldigt lätt när du ska deklarera. Fördelarna med att göra bokföringen i en app:

• Enkelt och smidigt
• All bokföring på en plats
• Sköt allt från mobilen
• Enklare när du ska deklarera

Enklare driva enskild firma

Idag är det nästan 1 miljon svenskar som har en enskild firma. Det är ett väldigt smart sätt att kunna tjäna mer pengar på sidan om och för driva företag på heltid. Inbooks är skapa för att underlätta vardagen för just företag med f-skattsedel. Du sparar både tid och pengar.

Det är väldigt roligt och inspirerande att driva företag. En möjlighet att få bättre inkomst eller verkligen få hålla på med det som du älskar. Men det är viktigt att ha koll på alla papper. Om du inte har en korrekt bokföring kan du bli fälld för bokföringsbrott. I värsta fall kan du få näringsförbud. Då får du inte driva företag alls. De flesta företagare vill ha koll på sina papper och göra rätt för sig, men det kan vara svårt att följa alla regler och att inte råka missa en faktura eller ett kvitto. När du använder en bokföringsapp behöver du bara ta ett kort på fakturan eller kvittot med mobilen. Så hamnar det på rätt ställe i bokföringen på en gång. Så vet du att du har allting samlat på ett och samma ställe, vilket både underlättar för dig som deklarerar på egen hand och dig som vill lämna in din deklaration till en revisionsbyrå.